Vliegtickets naar Bilbao

Vliegtickets naar Bilbao, de verrassende stad boordevol kunst en gastronomie

Bilbao is een verrassende Spaanse stad en weet jou als toerist zeker iets anders dan gewoonlijk te brengen. Vluchten naar Bilbao brengen je naar een plek boordevol cultuur, kunst, architectuur en gastronomie. Vanuit Nederland kun je in slechts twee uurtjes rechtstreeks vliegen naar Bilbao. Er is geen tijdsverschil. Vliegtickets naar Bilbao worden door diverse maatschappijen aangeboden, waardoor je in Nederland vanaf verschillende luchthavens kunt vertrekken. De meest gunstig geprijsde tickets naar Bilbao vind je door het gebruik van zoekmachines als Skyscanner en Cheaptickets. Vergelijk, boek en vertrek binnenkort al!

Vliegen naar Bilbao vanaf Nederlandse luchthavens

Goedkope vluchten naar de grootste stad van Baskenland zijn er genoeg. Vliegen naar Bilbao kan in Nederland vanaf diverse luchthavens. Directe vluchten naar Bilbao vertrekken vanuit Amsterdam of Rotterdam. Vanaf Amsterdam start je je vliegreis met KLM, Vueling of Iberia. Een rechtstreekse vlucht vanaf Rotterdam boek je bij Transavia. Ook kun je vliegtickets naar Bilbao boeken waarmee je vanaf Rotterdam met een tussenstop vliegt. Goedkoop vliegen vanaf Eindhoven doe je met een tussenstop in Amsterdam of Palma de Mallorca. Prijsvechter Ryanair biedt vanaf Nederlandse luchthavens geen goedkope vliegtickets naar deze bestemming in Noord-Spanje aan.

Vluchten naar Bilbao vanaf buitenlandse luchthavens

Komt het logistiek gezien beter uit om vanaf een buitenlandse luchthaven te vertrekken? Ook vanuit Duitsland en België worden er vluchten naar Bilbao uitgevoerd. Vanaf Brussel kun je met Brussels Airlines direct naar de grootste stad van Baskenland vliegen. Ook kun je vanuit Zaventem met Lufthansa vertrekken. Deze maatschappij maakt een korte tussenstop in München. Met Swiss vertrek je in Brussel en maak je een tussenstop in Zürich. Vanuit Düsseldorf vlieg je rechtstreeks met Eurowings. Tickets naar Bilbao vanaf deze vertrekluchthaven zijn bij Lufthansa en Swiss wederom met een tussenstop in respectievelijk München en Zürich.

Hoe vind je de goedkoopste tickets naar Bilbao?

Wanneer je op zoek gaat naar vliegtickets naar Bilbao, streef je er natuurlijk naar om daar zo min mogelijk voor te betalen. Hiermee kunnen diverse handige zoekmachines je helpen, die prijzen en beschikbaarheid van verschillende vliegmaatschappijen voor jou vergelijken. De goedkoopste manier om te vliegen naar Bilbao vind je onder andere bij Skyscanner, of het Nederlandse Cheaptickets. Door slim te zoeken naar de goedkoopste tickets naar Bilbao, houd je des te meer geld over om op locatie uit te geven. Aan een leuke excursie bijvoorbeeld, of aan die heerlijke pintxos!

Maak je reistijd nog korter

Heb je aantrekkelijk geprijsde tickets naar Bilbao kunnen vinden? Dan vertrek je binnenkort naar een ideale bestemming: een verblijf vol kunst, cultuur en lekker eten. Vluchten naar Bilbao zijn met een duur van slechts twee uur erg kort te noemen. Je kunt je reistijd nóg korter maken door alleen met handbagage te reizen en bij aankomst niet aan de bagageriem te hoeven wachten. Ook kun je in plaats van de bus met de taxi naar de stad reizen. Zo ben je binnen een mum van tijd bij je accommodatie en kan het plezier beginnen!

Handige tips & blog

fietsen in bilbao

Streetart in Bilbao

Je moet er even naar zoeken, maar wanneer je de juiste plekjes hebt gevonden zul je je ogen uitkijken; streetart in Bilbao. Straatkunst en graffiti zijn namelij...

weer in bilbao

Spaans leren in Bilbao

Bilbao is buiten een top bestemming voor cultuur en kunstliefhebbers, Bourgondiërs en natuuraanbidders ook nog eens een geweldige stad om een woordje Spaans te...