Reisorganisaties Bilbao

Goedkoop en zorgeloos met TUI of De Jong Intra naar Bilbao

Bilbao is de grootste stad van Baskenland in Noord-Spanje. Een heuvelachtig en groen gebied vol schilderachtige dorpjes. Daar, aan de uitlopers van de Pyreneeën, vind je de gastronomische én de kunsthoofdstad van deze regio. Je kunt je citytrip zelf boeken, maar ook met een reisorganisatie als De Jong Intra naar Bilbao vertrekken. Ook TUI heeft naar Bilbao een ruim aanbod, net als Vakantiediscounter en Bebsy. Vaak vertrek je voor een scherpe prijs. Door het regelen van je citytrip uit handen te geven, hoef je je zelf nergens zorgen over te maken.

Met De Jong Intra naar Bilbao

Met De Jong Intra naar Bilbao vertrekken? Deze reisorganisatie is een gevestigde naam in Nederland en een betrouwbare aanbieder van reizen naar de Baskische stad. De Nederlandse reisorganisatie biedt naast stedentrips ook zonvakanties, busreizen en meer aan. Niet alleen kun je zo met De Jong Intra naar Bilbao, ook kun je een rondreis door Baskenland boeken waarin eveneens andere hoogtepunten van deze regio zijn opgenomen.

Met TUI naar Bilbao

Wie met TUI naar Bilbao reist, doet dit met de reisaanbieder die zichzelf marktleider in Nederland mag noemen. ‘Discover your smile’ is de slogan van deze reisorganisatie. Een slogan die hij altijd weet te realiseren. Behalve het feit dat je met TUI in Bilbao een stedentrip kunt vieren, kun je ook kiezen voor een individuele rondreis door Noord-Spanje op basis van eigen vervoer, waarvan Bilbao deel uitmaakt.

Aanbieders van vliegreizen

Zelf je vliegtickets naar Bilbao regelen? Je kunt vanuit Nederland met verschillende luchtvaartmaatschappijen naar de Baskische hoofdstad vliegen. Een rechtstreekse vlucht duurt ongeveer twee uur. Rechtstreekse vluchten vertrekken vanuit Amsterdam en Rotterdam. Vanaf Amsterdam reis je met KLM. Dochteronderneming Transavia start vanuit Rotterdam. Wie in Eindhoven instapt, maakt een tussenstap in Amsterdam. Ook kun je vanaf buitenlandse vliegvelden zoals Brussel of Düsseldorf vertrekken.

Handige tips & blog

fietsen in bilbao

Streetart in Bilbao

Je moet er even naar zoeken, maar wanneer je de juiste plekjes hebt gevonden zul je je ogen uitkijken; streetart in Bilbao. Straatkunst en graffiti zijn namelij...

weer in bilbao

Spaans leren in Bilbao

Bilbao is buiten een top bestemming voor cultuur en kunstliefhebbers, Bourgondiërs en natuuraanbidders ook nog eens een geweldige stad om een woordje Spaans te...