Bed and breakfast in Bilbao

Knus en kleinschalig: in Bilbao in een Bed and Breakfast verblijven

In Bilbao in een Bed and Breakfast verblijven betekent een overnachting in een kleinschalige accommodatie, inclusief ontbijt. Een B&B in Bilbao wordt doorgaans gerund door de eigenaren van het pand of de woning. Een mooie gelegenheid om een praatje te maken met wat locals en alles te weten te komen over Bilbao en zijn omgeving. 7 Kale is een bekende bed and breakfast in Bilbao. Wij zetten deze en twee andere aanraders voor je op een rijtje.

AliciaZzz Bed and Breakfast Bilbao, een B&B in Bilbao met een bijzonder thema

De accommodatie AliciaZzz behoort tot de meest geliefde B&B’s van de stad. De in Bilbao gevestigde Bed and Breakfast dankt zijn populariteit niet alleen aan zijn relatief lage prijs, maar ook aan zijn fijne ligging in het historische centrum. Het neoklassieke Plaza Nueva ligt op slechts 100 meter afstand van deze B&B in Bilbao. De gehele inrichting is gebaseerd op Alice in Wonderland. Elke kamer vertegenwoordigt een ander hoofdstuk uit het verhaal.

7 Kale bed and breakfast in Bilbao

7 Kale bed and breakfast in Bilbao is een met twee sterren beoordeelde accommodatie in het historische centrum en beschikt over twaalf kamers. 7 Kale bed and breakfast in Bilbao ligt vlakbij enkele van de beste restaurants van de stad, maar ook de leukste pintxos bars van Bilbao. Op slechts tien minuten loopafstand bevinden zich enkele charmante pleintjes vol cafés, bars en restaurants. Je kunt kiezen uit een single, double of triple kamer.

Bilbao Art Lodge

Het kleinschalige Bilbao Art Lodge –de accommodatie beschikt over zes kamers- is beoordeeld met drie sterren en wordt geprezen om zijn hygiëne, ruimte en moderne inrichting. Deze B&B in Bilbao ligt in de wijk Ensanche, die ook wel Abando wordt genoemd. De Art Lodge is in Bilbao een Bed and Breakfast die je alle benodigde faciliteiten weet te bieden tegen een competitieve prijs.

Handige tips & blog

fietsen in bilbao

Streetart in Bilbao

Je moet er even naar zoeken, maar wanneer je de juiste plekjes hebt gevonden zul je je ogen uitkijken; streetart in Bilbao. Straatkunst en graffiti zijn namelij...

weer in bilbao

Spaans leren in Bilbao

Bilbao is buiten een top bestemming voor cultuur en kunstliefhebbers, Bourgondiërs en natuuraanbidders ook nog eens een geweldige stad om een woordje Spaans te...