Appartementen in Bilbao

Maak je keuze uit een van de beste appartementen van Bilbao

Het huren van een appartement in Bilbao levert je een flinke portie privacy en extra vrijheid op. Jij richt je dag in de stad in zoals jij dat wilt. Net als voor de hotels geldt dat er ook op het gebied van appartementen in Bilbao een groot aanbod is. Dan kan kiezen dus nog weleens lastig maken! Om je wat op weg te helpen, zetten we een aantal opties op een rijtje.

Alohart: midden in Casco Viejo

Dit appartement ligt in de gezellige wijk Casco Viejo en getuigt van waar vernuft op het gebied van design en inrichting. Het luxe appartement is licht en stijlvol en heeft grote, openslaande deuren naar zijn balkon. Dit appartement in Bilbao is een prachtige plek in het hart van de stad en is volledig uitgerust. Zonder twijfel een van de beste appartementen van Bilbao op steenworp afstand van de bezienswaardigheden van de Baskische stad.

Inside Bilbao: boutique appartement in Bilbao

Inside Bilbao is een bekende naam in de stad en een met vier sterren gewaardeerd boutique appartement in Bilbao. De accommodatie ligt in de wijk Abando –ook wel Ensanche genoemd-, dat ten opzichte van Casco Viejo precies aan de andere kant van de Nervión ligt. Inside Bilbao heeft verschillende soorten appartementen, waarvan een deel ook toegankelijk is voor invaliden. Inside Bilbao ligt op 850 meter van de oude binnenstad en op vijf minuten loopafstand van het Guggenheim Museum.

Indautxu Apartments by Aston Rentals

Aston Rentals heeft diverse appartementen in Bilbao. Indaitxi Apartments is beoordeeld met drie sterren en ademt een moderne en tegelijkertijd knusse sfeer. Het appartement bevindt zich op 2,5 kilometer afstand van het Guggenheim Museum en het Arriaga Theater in de oude stad. Het appartement heeft een comfortabele badkamer, twee slaapkamers en een volledig uitgeruste keuken.

Handige tips & blog

fietsen in bilbao

Streetart in Bilbao

Je moet er even naar zoeken, maar wanneer je de juiste plekjes hebt gevonden zul je je ogen uitkijken; streetart in Bilbao. Straatkunst en graffiti zijn namelij...

weer in bilbao

Spaans leren in Bilbao

Bilbao is buiten een top bestemming voor cultuur en kunstliefhebbers, Bourgondiërs en natuuraanbidders ook nog eens een geweldige stad om een woordje Spaans te...