Last minute naar Bilbao

De verrassing van een last minute naar Bilbao

Bilbao is de grootste stad van Baskenland in Noord-Spanje en is gelegen aan de Nervión bij de kust van de Atlantische Oceaan. Alhoewel Bilbao vroeger vooral als industriestad bekendstond, zijn de tijden veranderd. Tegenwoordig is een last minute naar Bilbao populair onder iedereen die kunst, cultuur en gastronomie weet te waarderen. De stad is er een van contrasten, die samen desondanks een mooie harmonie vormen.

Zelf je last minute vliegticket kopen

Wil jij je last minute naar Bilbao zelfstandig boeken? Houd dan websites als Skyscanner en Cheaptickets in de gaten. Deze vergelijken elke dag de hele dag door de alsmaar fluctuerende prijzen van de aanbieders met elkaar. Helemaal wanneer je niet gebonden bent aan een specifieke vertrekdatum of zelfs bepaalde periode, is het makkelijk zoeken naar een last minute naar Bilbao. Let bij het boeken wel altijd op de voorwaarden en eventuele bijbetalingen voor bagage.

Populaire reisorganisaties voor een last minute Bilbao


Je last minute bij een reisorganisatie boeken

Heb je je zinnen gezet op een culturele stedentrip naar deze grootste stad van Baskenland? In plaats van zelf alles te regelen, kun je het boeken van je reis natuurlijk ook uit handen geven. Regel je last minute naar Bilbao bijvoorbeeld bij een organisatie als De Jong Intra of TUI en laat alles in één keer regelen. Zij leggen zowel je vlucht als je accommodatie voor je vast. Natuurlijk is het ook mogelijk om op basis van eigen vervoer naar Bilbao te reizen.

Een last minute rondreis

Busreizen door Noord-Spanje worden alsmaar populairder. Behalve losse stedentrips vind je ook rondreizen in zijn aanbod. Maak van je last minute Bilbao dus een rondreis door Baskenland, waarbij je bijvoorbeeld ook San Sebastian, Pamplona en de wijnstreek Rioja bezoekt.

Handige tips & blog

fietsen in bilbao

Streetart in Bilbao

Je moet er even naar zoeken, maar wanneer je de juiste plekjes hebt gevonden zul je je ogen uitkijken; streetart in Bilbao. Straatkunst en graffiti zijn namelij...

weer in bilbao

Spaans leren in Bilbao

Bilbao is buiten een top bestemming voor cultuur en kunstliefhebbers, Bourgondiërs en natuuraanbidders ook nog eens een geweldige stad om een woordje Spaans te...