Zoek & boek

Stadswandeling Bilbao

  • Guggenheim Museum
  • Pintxos-cultuur
  • Historische charme
  • Prachtige natuurlijke omgeving

Ontdek ieder detail van je bestemming tijdens een stadswandeling in Bilbao

Wil jij tijdens je vakantie zoveel mogelijk van je bestemming zien? Smalle straatjes en verborgen pleinen ontdek je alleen wanneer je die plek te voet verkent. Gelukkig leent de grootste stad van Baskenland zich daarvoor bij uitstek. In het centrum liggen alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar. Bovendien is niet alleen een stadswandeling door Bilbao, maar ook daarbuiten een aanrader. De stad bevindt zich immers in een prachtige natuurlijke omgeving. Wandelingen kun je zowel alleen als georganiseerd, in een groep, ondernemen.

Stadswandeling door Bilbao

Boek direct een wandeltour!

Tijdens deze 2 uur lang durende stadswandeling maak je volledig kennis met de prachtige stad. Met een klein groepje maak je een prachtige wandeling door de stad, terwijl de gids je alles vertelt over onder meer de geschiedenis. Op en top genieten voor een zacht prijsje per persoon!

Bilbao stadswandeling tocht
Pintxos food tour Bilbao

Stadswandeling door Bilbao inclusief pintxosproeverij

Al wandelend ontdek je plekken waar je anders niet zou komen. Sommige tours starten op een opgegeven verzamelpunt in de stad, andere zijn inclusief vervoer naar je startpunt. Wil je in Bilbao een stadswandeling maken en ben je ook nog eens een enorme foodie? Kies dan eens voor een pintxos-tour. Met een professionele gids, die je alles vertelt over de lokale eetcultuur, maar ook de geschiedenis van de stad, wandel je door het centrum en bezoek je de beste plekken om pintxos te proeven. Tijdens een pintxos-tour maak je ook kennis met de wijnen uit de regio.

Wandelen in San Juan de Gaztelugatxe en Bermeo

Verblijf je langer in Bilbao? Grijp dan je kans om ook de omgeving rondom de stad eens te verkennen. Een tour door San Juan de Gaztelugatxe en de vissershaven van Bermeo is voor wandelliefhebbers die benieuwd zijn  naar natuur en gastronomie een absolute aanrader. San Juan de Gaztelugatxe ligt op een eilandje. De locatie werd gebruikt als filmlocatie voor Game of Thrones. Bermeo is een traditioneel vissersdorpje. Als beloning voor je inspanningen krijg je na afloop van de wandeling heerlijke pintxos in een lokaal restaurant voorgeschoteld.

Wandelen in San Juan de Gaztelugatxe
Stadswandeling Bilbao bergen

Wandelen door de bergachtige omgeving

Heb je al een stadswandeling in Bilbao gemaakt en smaakt dat naar meer? Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de heuvels rondom de stad. Des te hoger je komt, des te indrukwekkender het uitzicht op de Golf van Biskaje en de ruige kustlijn. Ook deze wandeling vindt plaats onder leiding van een professionele gids, die zo nu en dan ook een pauze inlast voor een hapje en een drankje. Aan alles wordt gedacht!

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Bilbao

Meer weten over Bilbao?

Julie helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over het huren van een auto in Bilbao of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt in Bilbao?

julie
Julie Bilbao expert
  • Guggenheim Museum
  • Pintxos-cultuur
  • Historische charme
  • Prachtige natuurlijke omgeving

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Bilbao voor je…