Zoek & boek
Ontdek de stad fietsend!

Fietsen in Bilbao

  • Guggenheim Museum
  • Pintxos-cultuur
  • Historische charme
  • Prachtige natuurlijke omgeving
Ontdek de hoogtepunten

Fietsend door Bilbao heen

Bilbao is weliswaar de grootste stad van Baskenland, maar heeft een compact centrum waarin de bezienswaardigheden op korte afstand van elkaar liggen en goed bewandelbaar zijn. Wil je eens iets anders dan lopen? Overweeg dan om te gaan fietsen in Bilbao. Met een georganiseerde fietstour door Bilbao zie je in een korte tijd veel van de belangrijkste hoogtepunten van de stad. En dat ook nog eens met een Nederlandstalige gids! Geen behoefte aan een gids? Kies dan voor fietsverhuur in Bilbao en verken de stad op eigen houtje!

Fietsen in Bilbao
Keuze uit meerdere tours

Bilbao fiets tour

Een fietstour in Bilbao vind je het beste via de website van Getyourguide. De Highlights Tour is de door bezoekers van de stad meest gekozen fietstour door Bilbao. Heb je nog weinig van de stad gezien, of heb je überhaupt weinig tijd tijdens je stedentrip? Dan is deze tour ideaal. Binnen een tijdsbestek van drie uur rijd je langs de grootste bezienswaardigheden. Je gids weet je er alles over te vertellen en natuurlijk is er onderweg meer dan genoeg ruimte om mooie foto’s te maken. Op de website vind je ook de andere tours duidelijk beschreven.

Fietstour in Bilbao
Veilig fietsen in Bilbao
Prima infrastructuur

Veilig fietsen

Een fietstour door Bilbao is het perfecte middel om eens goed kennis te maken met deze Noord-Spaanse stad. Lange tijd had Bilbao het stempel een grauwe industriestad te zijn, maar tijdens het fietsen in Bilbao zie je dat vandaag de dag het tegenovergestelde waar is. De stad heeft flink gemoderniseerd en is een hippe en veelzijdige bestemming geworden. Dankzij zijn populariteit als stedentripbestemming is er ook in de infrastructuur flink geïnvesteerd. Als gevolg daarvan is het fietsen in Bilbao makkelijk én –nog belangrijker- veilig.

In een groep of privé op pad?

Veel fietsmogelijkheden

Doorgaans vindt het fietsen in Bilbao in groepsverband plaats. Vind je het echter fijner om alleen met jouw reisgezelschap en een gids door de stad heen te trappen? Geen probleem, privétours behoren namelijk ook tot de mogelijkheden. Het voordeel van een privétour is dat je geen rekening hoeft te houden met het tempo van anderen en onderweg de tijd hebt om alle vragen te stellen die er in je opkomen. De tour duurt overigens net zo lang als een fietstour door Bilbao in groepsverband. Wel kan er een minimum aantal deelnemers nodig zijn.

Fietstour in Bilbao
Fietsverhuur in Bilbao
Fietsen huren

Fietsverhuur in Bilbao

Klinkt het idee van fietsen door de grootste stad van Baskenland als muziek in de oren, maar heb je daar geen gids bij nodig? Dan kun je natuurlijk ook altijd nog voor fietsverhuur in Bilbao kiezen. De comfortabele fietsen kunnen voor een halve of een hele dag gehuurd worden en de medewerkers van het fietstourbedrijf kunnen je voorzien van allerlei leuke tips en aanbevolen routes. Dankzij de mogelijkheid van fietsverhuur in Bilbao wordt het ook mogelijk om de stad buiten de bekende paden eens te ontdekken. Verlaat het stadscentrum en rijd door het dagelijks leven in Bilbao!

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Bilbao

Meer weten over Bilbao?

Julie helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van je accommodatie of bij het boeken van vliegtickets? Meer weten over het huren van een auto in Bilbao of over de lokale pareltjes? Of ben je gewoon benieuwd in welke maanden je het beste weer hebt in Bilbao?

julie
Julie Bilbao expert
  • Guggenheim Museum
  • Pintxos-cultuur
  • Historische charme
  • Prachtige natuurlijke omgeving

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Bilbao voor je…